Закономерности пучения почвы в подготовительных выработках - Курносов, А.Т.; Курносов, С.А.; Слащев, И.Н.; Задерий, В.В.; Горбачев, Г.И. (Геотехническая механика, 2012)
Наведені результати експериментальних досліджень впливу гірничо-геологічних та гірничотехнічних факторів на інтенсивність здимання підошви підготовчих виробок. The brought results over of experimental researches of mining-and-geological and mining
factors on intensity of hoist floor in development workings.