Истечение сыпучего груза из бункера с регулируемой боковой заслонкой - Кирия, Р.В.; Брагинец, Д.Д.; Мищенко, Т.Ф. (Геотехническая механика, 2012)
Розроблено математичну модель витікання сипкого вантажу із бункера з регульованою
боковою заслінкою. Знайдена залежність витрат сипкого вантажу із бункера від кута нахилу заслінки. Отримані результати порівнювалися з експериментальними даними. Exhaust balk material from control lateral damper mathematical model is proposed. Bunker
bulk flow as function of damper angle is obtained. The results obtained were compared with experimental data.