Методы расчета рациональных параметров гидротехнических систем для технологий обогащения минерального сырья - Семененко, Е.В.; Киричко, С.Н. (Геотехническая механика, 2012)
В роботі розглянуто та вдосконалено методи розрахунку раціональних параметрів гідротехнічних систем для технологій збагачення мінеральної сировини шляхом адаптації для використання полівінілхлоридних та поліетиленових труб і домішок до несучої рідини гідродинамічно активних та поверхнево-активних речовин. The methods of calculation of rational parameters of hydroengineering systems for mineral concentration technologies are considered in the work and are improved by adaptation for use of polyvinylchloride and polyethylene pipes as well as for drag reducing agents and surfactants addition to carrying fluid.