Горно-геологические условия извлечения газа метана угольных месторождений и шахт Западного Донбасса - Жикаляк, Н.В.; Шайдорова, И.М.; Свербихин, Ю.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Показані гірничо-геологічні умови вилучення метану з вугільних родовищ та шахт
Західного Донбасу: геологічна побудова вугільних родовищ, характеристика вугленосних відкладів, як газо-вугленосних, пошукові ознаки покладів вуглеводневих газів у Західному Донбасі, ресурси вуглеводневих газів у Західному Донбасі, можливості використання попередньої дегазації вуглевміщуючої товщі на шахтних полях. Provides mining and geological conditions of extracting methane from coal deposits and coal
mines of Western Donbass: geology of coal deposits, characteristic of coal sediments as gas-coal,search features of hydrocarbon gases in Western Donbass resources, hydrocarbon gases in Western Donbass, possibility of degassing of uglevmeŝaûŝej column on the mine fields.