Київ у роки Великої Вітчизняної війни у кінофотодокументах - Маркітан, Л. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2005)
В статті висвітлюються основні події з життя столиці
України – Києва під час Великої Вітчизняної війни, зафіксовані у кінофотодокументах. The article addresses main events from life in the capital of Ukraine
(Kiev) during the Great Patriotic War.