Орден Данила Галицького - Бузало, В. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2005)
Стаття В. Й. Бузало, знаного дослідника української фалеристики, заступника керівника Управління державних нагород та геральдики Секретаріату Президента України вперше, на основі документів поточного архіву Управління та Верховної Ради України, докладно висвітлює історію заснування державної нагороди України – Ордена Данила Галицького The author for the first time, on the basis of documents of the current archive of Management and Verkhovna Rada of Ukraine, covers in detail a history of the establishment of the state award of Ukraine – Order of Danyl Galyts’ky.