Щодо питання історичної топографії Кам’янця-Подільського - Хведченя, С. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2005)
Рецензія дає оцінку авторського дослідження важливої історичної проблеми. Топографія середньовічних міст України – мало вивчений аспект історичної науки, тому нова робота в цій галузі заслуговує на увагу. This is the review of the book by M.B.Petrov «Historical topography of Camyanets-Podilskiy at the end of XVII-XVIII cent. (Historiography. Sources). This book was printed in 2002 and contains important scientific Information.