Утилизация каптируемого метана угольных пластов в шахтных котельных установках - Пимоненко, Д.Н. (Геотехническая механика, 2012)
У статті розглядається питання утилізації метану вугільних пластів у шахтних котельних
установках з метою забезпечення його переробки у теплову та електричну енергії на базі когенераційних технологій, що дозволить вирішити ряд економічних, екологічних та соціальних проблем вуглевидобувних підприємств. In article is considered question utilization methane of coal seams in mine boiler rooms
installations with the purpose maintenance of his processing in thermal and electric energy on base cogenerations technologies, that will allow to decide many economic, ecological and social problems of the coal-mining enterprises.