Исследование влияния экстремальных условий на физические свойства угля - Скипочка, С.И.; Паламарчук, Т.А.; Омельченко, С.А.; Хмеленко, О.В.; Горбань, А.А. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати експериментальних досліджень впливу екстремальних умов
природного та штучного походження на фізичні властивості вугілля.