Перспективы перехода действующих вертикальных шахтных подъемов с рельсовых проводников на коробчатые проводники - Василькевич, В.И. (Геотехническая механика, 2012)
У статті розглянуті переваги застосування коробчастих провідників й переходу роботи шахтного підйому з провідників рельсового прокату на коробчасті провідники. In the article advantages of the use of box-type explorers and transition of work of the mine getting up are considered from the explorers of claotype rental on box-type explorers.