Сохранение водного баланса на нарушенных открытыми горными работами территориях - Бубнова, Е.А. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто особливості формування гідрорежиму на територіях, які нарушено відкритими гірничими роботами. Запропоновано напрямки та технічні рішення, що забезпечать збереження природного стану на прилеглих територіях. Peculiarities of formation water regime in areas that violations open cast mining. Directions and technical solutions that will ensure the preservation of the natural state of the surrounding areas.