Обоснование параметров дегазационных скважин в зависимости от возможных деформаций горных пород - Брюханов, П.А.; Шевченко, В.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Розкрита залежність параметрів дегазаційних свердловин від величини деформації гірничого масиву і обґрунтовані умови для визначення необхідної глибини герметизації свердловин. Dependence of the parameters disclosed degasification wells on the strain of rock mass and
reasonable conditions to determine the necessary depth of sealing wells.