Влияние параметров одномассной системы с упругими ограничителями на характер ее колебаний - Ищук, М.А. (Геотехническая механика, 2012)
У статті розглянуто одномасну систему з пружними обмежувачами. Побудовано області існування різних режимів коливань системи, а також визначено вплив параметрів системи на межі цих областей. A one-mass system with elastic constraints is studied. Areas of existing of different oscillation
modes are built. Also an influence of system parameters on limits of these areas is determined.