К вопросу применения комплексных систем контроля производственного процесса на урановых шахтах - Зайцев, М.С.; Кияшко, Ю.И.; Шевченко, В.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Викладено технічні, технологічні й соціальні передумови застосування комплексних систем контролю виробничого процесу на уранових шахтах. Sets out technical, technological and social conditions of application of complex process control systems in the uranium mines.