Анализ способов управления состоянием массива горных пород - Крышнев, А.С. (Геотехническая механика, 2012)
Виконано аналіз активних та неактивних способів керування станом масиву гірських
порід. В якості активного способу найбільш перспективним виглядає спосіб вібраційної дії
на вугільний пласт через вміщуюючі породи. The analysis of the active and inactive ways to control state of the rock massif. The active
method looking the most perspective of vibration impact on the coal bed in the host rocks.