О возможности повышения эффективности процесса гидрогенизации угля - Подоляк, К.К. (Геотехническая механика, 2012)
В роботі розглянуті дослідження по гідрогенізації вугілля. Приведені можливі методи удосконалення та покращення процесу зрідження вугілля для збільшення виходу синтетичного рідкого палива. In this work the study on the hydrogenation of coal. Present possible methods of improving and
improving coal liquefaction process for increasing the yield of synthetic liquid fuels.