Розрахунок показників деформації земної поверхні за допомогою аналітичного рішення плоскої задачі геомеханіки - Яворський, А.В.; Яворська, О.О. (Геотехническая механика, 2012)
Приведены результаты аналитического решения плоской задачи геомеханики в перемещениях для подрабатываемого массива. Использована модель двухслойной среды «наносы – карбон». The results of the analytical solution of plane problems of geomechanics during displacements in undermined massif are given. The model of two-layer medium, "overburden - carbon" has been used.