Определение рационального количества карьерных автосамосвалов - Слободянюк, Р.В. (Геотехническая механика, 2012)
З використанням методів імітаційного моделювання виконано дослідження впливу на
ефективність екскаваторно-автомобільного комплексу кількості автосамоскидів. Визначена найбільш доцільна кількість автосамоскидів для транспортного обслуговування одного вибою. With the use of simulation techniques studied the effect on the efficiency of a excavatorautomobile complex of tippers studied. The most desirable number of tippers for transport services of one working face determined.