Картографічні матеріали у фондах Чернігівського історичного музею імені В.В.Тарновського та державного архіву Чернігівської області - Синельник, І. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
У статті пропонується огляд основних картографічних матеріалів, що зберігаються у фондах Чернігівського історичного музею ім. В.В.Тарновського та Державного архіву Чернігівської області. Автор аналізує карти, плани, схеми як джерело для вивчення історії регіону. This article deals with main cartographic documents which belong to the V.V. Tarnovskyi Chernihiv historical museum by and state fundamental material archives of Chernihiv region. The author analyzes maps, plans, schemes as a main source to investigate the history of Chernihiv Region.