Атрибуции изображений на электровых монетах Кизика - Покрас, Ю. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
Статтю присвячено аналізу особливостей зображень на
статерах (кизикинах) міста Кизик, які становлять винятковий інтерес для дослідників грошового обігу у Греції, Фракії, Малій Азії, Південному та Північному Причорномор’ї. The article is devoted to the analysis of images on stators (kizikins)
of Kizik city. These stators represent exclusive interest for researchers
of monetary circulation in Greece, Asia Minor, southern and northern
coast of Black Sea.