Деньги Белых армий: регионы, эмитенты - Рябченко, П. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
На основі представницької добірки грошей власної колекції автор аналізує боністичну спадщину Білих армій 1918–
1920 рр. Всі розглянуті гроші цих емісій перебували в грошовому обігу в Україні. On the basis of the representative selection of money from own collection
the author analyzes monetary heritage of the White Guard 1918-
1920. All the considered money of these issues was in money circulation
in Ukraine.