Перспективи досліджень і нові знахідки на Замковій горі Києва - Климовський, С. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
У статті аналізується історія археологічних досліджень
і матеріали розкопок 2005 р. на Замковій горі у Києві. Результати досліджень доводять перспективність продовження розкопок та необхідність створення музейного комплексу і парку на Замковій горі. In the article is analysed history of archaeological researches and
material of excavations 2005 on Castle’s mountain in Kyiv. Results of
the analysis demonstrate perspective of continuing the excavations
and prove need of making the museum complex and park on Castle’s
Mountain.