Аналіз відомостей про Литовсько-Московські угоди 70–80-х рр. XIV ст. - Василенко, В. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
Дослідження присвячене джерелознавчому аналізу актових матеріалів, що стосуються політичних і дипломатичних стосунків між Великим князівством Литовським і Московським князівством останньої чверті XIV ст. The research addresses the source study analysis of official papers concerning
political and diplomatic relations between the Great principality
Lithuanian and Moscow principality in the last quarter of the XIV c.