Зміни в інфраструктурі міста Одеса внаслідок благодійної та громадської діяльності грецьких купців (на прикладі родин Маразлі та Родоканакі. XIX ст.) - Терентьєва, Н. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
В статті досліджується благодійна та громадська діяльність грецьких купців Одеси, яка суттєво вплинула на розвиток визначного культурного та економічного центру південноукраїнського регіону. The article analyses a philantropic and public activities of Odessa
Greek merchants community, and it’s impact on the development of
Odessa, which was turned into major cultural and economic centre of
Southern Ukraine in the 19 cent.