Звітність про польові роботи землемірів спеціального межування (на прикладі Таврійської губернської креслярні) - Крилова, А. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2012)
В статті розглядається структура межових установ Міністерства
юстиції, особливості та обсяги звітності про польові роботи землемірів
Спеціального межування з 1861 до 1917 рр. The article sheds light on the structure of land surveying institutions of
the Ministry of Justice, specificities and scope of field works reporting within
the Special Land Surveying Office in 1861–1917.