Географічні назви за новими даними руської сфрагістики XII ст. - Алфьоров, О. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2012)
Стаття присвячена печаткам боярина Дмитра з Володимира та чернігівського єпископа Антонія в світлі дослідження середньовічної української топоніміки. Місто Володимир (Волинський) та Чернігів, до цього часу не фіксувались у сфрагістиці. The article deals with the seals of boyar Dmytro (Volodymyr) and bishop Antonii (Chernihiv) in the context of the research on the medieval Ukrainian toponymy. The towns of Volodymyr (Volynsky) and Chernihiv have not been covered by sphragistics until now.