Геометричні плани як джерело дослідження економічного потенціалу Правобережної Київщини у середині XIX ст. - Коломієць, В. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2012)
У статті проаналізовано роль картографічних джерел із колекції Білоцерківського краєзнавчого музею у дослідженні економічного розвитку Правобережної Київщини у середині XIX ст. The article provides analysis of the role of the cartographical sources of the the Bila Tserkva Local History Museum collection in research of economic development of the Right-Bank Kyiv region in the mid 19th century.