О целесообразности использования вибрационного поличастотного грохота для очистки оборотной воды при промывке руды РОФ - Шевченко, Г.А.; Шевченко, В.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Викладено технічні пропозиції по використанню вібраційного полічастотного грохоту
МВГ2.0 для очищення оборотної води при промиванні руди радіометричної збагачувальної
фабрики. The technical proposals for the use of vibrating multifrequency screen MVG2.0 to clean
recycled water for washing the ore radiometric processing plant are set out.