Особенности отработки выемочных участков лавами в условиях газонасыщенных массивов горных пород - Филимонов, П.Е.; Кияшко, Ю.И.; Шевченко, В.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Представлено результати узагальнення досліджень і досвіду роботи лав в умовах газонасичених масивів гірських порід. The results of the generalization of research and work experience in a lava gas-saturated rock
masses.