Результаты экспериментальных исследований управления состоянием угольного пласта вибрационным воздействием на него через вмещающие породы - Житленок, Д.М.; Крышнев, А.С.; Петух, А.П.; Золотин, В.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати експериментальних досліджень в промислових умовах шахт способу управління станом вуглепородного масиву шляхом вібраційної дії на при забійну частину
вугільного пласта через вміщуючі породи. The results of experimental studies in industrial environments mining method for controlling
condition coal massif by vibrations influence well bottom part of the coalbed through the host
rocks.