Особенности строения структурно-неоднородного блочного массива горных пород - Скипочка, С.И.; Паламарчук, Т.А.; Бобро, Н.Т. (Геотехническая механика, 2012)
Виконано аналіз особливостей будови структурно-неоднорідного блокового масиву
гірських порід. The analysis of features of structure of structural-inhomogenious block massif rocks is
executed.