Методический подход к проблеме дегазации закрытых угольных шахт - Задерий, В.В. (Геотехническая механика, 2012)
Приведені результати досліджень та сформульовано методичний підхід до дегазації закритих шахт. Розглядаються технологія та способи дегазації. The research analysis was made and a methodical approach to degassing of abandoned mines
was formulated, the technology and methods of degassing were considered.