Разработка систем гидравлических вибраторов для воздействия на угольный пласт через вмещающие породы - Житленок, Д.М.; Крышнев, А.С.; Власенко, В.В. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено технологічні схемі для систем гідравлічних вібраторів, за допомогою яких виконується дія на вугільний пласт через вміщуючі породи. Розглянуто різноманітні конфігурації схем для створення різних частот дії. The technological schemes for systems of hydraulic vibrators to perform influence on coal bed
through the host rocks. Considered various configurations of schemes to create different frequencies of influence.