Определение максимального диаметра щели, образуемой скважинным щелеобразователем, для гидроразрыва горных пород - Васильев, Л.М.; Демченко, В.С.; Демченко, С.В.; Мальцева, В.Е.; Потапенко, А.А.; Чугунков, И.Ф. (Геотехническая механика, 2012)
Розроблена методика визначення основних параметрів шпариноутворювача для направленого гідророзриву порід крівель, що важко обрушуються. Наведений приклад розрахунку цих параметрів. The technique for determination the main parameters of gap creator for directional fracturing
rocks of the hard caving ground roofs. There is the example of the calculation of these parameters.