Управління державними селянами в I пол. ХIХ ст. - Нестеренко, Л. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Ця стаття є спробою прослiдкувати змiни в управлiннi державними селянами в Чернiгiвськiй губернiї протягом I пол. ХIХ ст., що не втратило своєї актуальностi й на сьогоднi.