Особливості організації та формування основ програмних дркументів переписів населення 1959 - 2001 рр. - Субботіна, І. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Метою написання статтi є дослiдження органiзацiйних заходiв та програмних розробок сучасних вiтчизняних переписiв населення для усвiдомлення основних дослiдницьких напрямiв реалiзацiї їх джерелознавчого потенцiалу.