Прогнозування рельєфу поверхні полімерного волокнистого наповнювача за конструкційними властивостями при стисненні термопластичних полімерних композитів - Науменко, М.О. (Геотехническая механика, 2012)
Здобуто експериментальне підтвердження наведених теоретичних передбачень впливу на властивості термопластичних полімерних композитів полімерного волокнистого наповнювача з прогнозованим рельєфом, що обґрунтовує доцільність створення прийнятних засобів поширення нового типу наповнювача. The experimental evidence for presented theoretical predictions of influence of polymeric fibrous filler with predictable relief on properties of thermoplastic polymer composites that proves the feasibility of establishing acceptable means of distributing a new type of filler is gained.