Прогнозирование условий нагружения протектора поврежденной шины при качении колесного движителя с аварийной опорой - Науменко, А.П. (Геотехническая механика, 2012)
Дослідження колісного рушія рекомендовано робити не тільки при рекомендованому рівні внутрішнього тиску у внутрішній порожнині шини, але й при його відсутності, попередньо прогнозуючи швидкість кочення в аварійному режимі відповідно до запропонованого підходу. The investigation of wheel bearing engine is recommended to produce not only at the recommended level of the internal pressure inside the tire, but also in its absence previously predicting the rolling velocity in an emergency, in accordance with the proposed approach.