Энергосберегающая ES-технология дезинтеграции руд в шаровых мельницах с резиновой футеровкой - Дырда, В.И.; Калашников, В.А.; Евенко, С.Л.; Маркелов, А.Е.; Стойко, А.; Хмель, И.В. (Геотехническая механика, 2012)
Розглядається енергозберігаюча ES-технологія дезінтеграції залізних руд в кульових млинах з гумовою футерівкою. Energy-saving technology of disingration of iron ores in ball mills with rubber lining is considered.