Программно-целевой подход к обеспечению безопасности горных машин, работающих при динамических нагрузках - Агальцов, Г.Н. (Геотехническая механика, 2012)
Розглядаються гірничі машини, які працюють при великих динамічних навантаженнях в контексті захисту обслуговуючого персоналу від шуму та вібрацій. The program-target approach concering the mining machines, working at the big dynamic loadings, in a context of protection of attendants from noise and vibrations is considered.