Физические свойства среды в вакуумном дегазационном трубопроводе - Новиков, Л.А. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуті особливості зміни динамічної та кінематичної в'язкості аеродисперсної системи на ділянках дегазаційного трубопроводу у залежності від от масової концентрації твердої фази. Specific change of dynamic and kinematic viscosity of air-dispersed system in areas of
degassing pipeline depending on mass concentration of the solid phase is described.