Исследование эффективности технологий переработки минерального сырья с применением методов фундаментального анализа - Дзюба, С.В. (Геотехническая механика, 2012)
Проведено оцінку ефективності технологій збагачення мінеральної сировини з урахуванням функціонування фондового ринку і основних етапів фундаментального аналізу. Етапи аналізу включають до себе вивчення стану економіки фондового ринку; галузевий або індивідуальний аналіз; регіональний аналіз; аналіз інвестиційний привабливості об'єктів інвестиції; формування інвестиційної стратегії. Efficiency of technologies for mineral cleaning are estimated by main steps of fundamental
analysis and with taking into account stock market functioning. The analysis includes study of the stock market state; sector-based or individual analysis; regional analysis; analysis of investing attractiveness of the objects; development of investment strategy.