Актуальні тенденції дизайну сучасних періодичних видань - Артамонова, I.M. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В работе представлен анализ графической композиции ведущих образцов украинских деловых журналов, исследована специфика их макетирования и верстки, определена роль иллюстраций в дизайне современного украинского еженедельника. У роботі зроблено аналіз графічної композиції найцікавіших зразків українських діловихжурналів, досліджено специфіку їх макетування та верстки, визначено роль ілюстрацій у дизайні сучасного українського тижневика. The analysis of the graphical composition of the main Ukrainian business magazines is presented in the article, the peculiarities of their modeling and making-tip are investigated, the role of illustrations in design of modern weekly Ukrainian
is determined.