Фанариоты и национальные особенности греческого Просвещения - Александрова, О.Н. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматриваются проблемы просветительской деятельности фанариотов и развития греческого Просвещения в условиях Османской империи. У статті розглядаються проблеми просвітницької діяльності фанаріотів та
поширення грецького Просвітництва в умовах Османської імперії. This article deals with the problem of the Phanariotes enlightening activity and
the development of the Greek Enlightenment under the Ottoman Empire.