Комунікативна ситуація: телеперсонаж - телеглядач (ефект творчої взаємодії) - Гоян, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена анализу коммуникативного аспекта творчества телевизионногожурналиста как экранного
персонажа, персонификации как метода творчества на телевидении, эффективности профессиональной
деятельности журналиста в аудиовизуальной коммуникации. Стаття присвячена аналізу комунікативного аспекту творчості телевізійного журналіста як екранного
персонажу, персоніфікації як методу творчості на телебаченні, ефективності професіональної діяльності
журналіста в аудіовізуальній комунікації. The communicative aspect of TV journalist creation are considered in the article.