Специфіка формування іміджу українських телеканалів - Кондратенко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена анализу имиджевых характеристик ведущих украинских телевизионных канатов - Первого национального, «1+1», «Интера», СТБ, ICTV. Мы проанализировали имиджевые характеристики всех каналов и обобщили тенденции дальнейшего формирования имиджа украинских телеканалов. Статтю присвячено аналізу іміджевих характеристик провідних українських телевізійних каналів - Першого національного, «1+1», «Інтеру», СТБ, ICTV. Проаналізовано іміджеві риси кожного з каналів та узагальнено тенденції щодо подальшого формування іміджу українських телеканалів. Article is dedicated the analysis an image particularity of leading Ukrainian television channels - First national, " 1+1 " , "Inter", STB, ІСТV. We have analysed the image particularity of all channels and have generalised the trends of the further creation image Ukrainian telechannels.