Стан та тенденції розвитку рекреаційного комплексу АР Крим - Павленко, І.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена определению прикладных аспектов оценки состояния и
развития рекреационного комплекса региона. На основании проведенного анализа основных показателей рекреационного комплекса АР Крым определены
последующие направления развития и пути повышения эффективности его
функционирования. Стаття присвячена визначенню прикладних аспектів оцінки стану та розвитку рекреаційного комплексу регіону. На підставі проведеного аналізу основних
показників рекреаційного комплексу АР Крим визначені подальші напрями розвитку і шляхи підвищення ефективності його функціонування. The article is devoted to the decision of the applied aspects of estimation of the
state and development of recreational complex of region. On the basis of the conducted
analysis of basic indexes of the Crimean recreational complex subsequent
directions of development and path of increase of efficiency of its functioning are
certain.