Використання інформаційно-комунікаційних технологій в процесі забезпечення конкурентоспроможності прикордонних територій - Гощинський, А.В.; Бакушевич, Д.Я. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Досліджуються роль інформаційних та комунікаційних технологій (ІКТ), їх сучасний стан та вплив на процес забезпечення конкурентоспроможності суб’єктів господарювання прикордонних територій, відзначаються переваги та недоліки їх використання. Розроблено рекомендації щодо розвитку ІКТ у транскордонному співробітництві. Досліджуються роль інформаційних та комунікаційних технологій (ІКТ), їх сучасний стан та вплив на процес забезпечення конкурентоспроможності суб’єктів господарювання прикордонних територій, відзначаються переваги та недоліки їх використання. Розроблено рекомендації щодо розвитку ІКТ у транскордонному співробітництві. The role of information and communication technologies is studied, their contemporary state and influence of ICT on development of transborder cooperation, advantages and disadvanantages of their use are specified. Recommendations are developed in relation to development of ICT in a transborder cooperation.