Теоретичні та практичні аспекти приватизації в Україні - Дикань, Н.В.; Саранова, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Цели статьи заключаются в изучении спроса покупателей на объекты приватизации и анализе финансового состояния предприятий к принятию решения об их приватизации (на основе данных за I квартал 2006 года), раскрытии основных критериев целесообразности принятия решения о приватизации объектов ведения хозяйства. Цілі статті полягають у вивченні попиту покупців на об'єкти приватизації та аналізі фінансового стану підприємств до прийняття рішення про їх приватизацію (на основі даних за I квартал 2006 року), розкритті основних критеріїв доцільності прийняття рішення про приватизацію об'єктів господарювання.