Нормативно-законодавче регулювання обліку і аудиту цінних паперів - Ісаєва, А.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью этой статьи является раскрытие основной нормативно-законодательной базы регуляции операций с ценными бумагами, которая
должна использоваться во время учета и аудита финансовых инструментов. Метою цієї статті є розкриття основної нормативно-законодавчої бази регулювання операцій з цінними паперами, яка повинна використовуватись під час
обліку та аудиту фінансових інструментів.